Informació corporativa

30/08/2012 - 10:48h [actualitzada el: 30/08/2012 - 10:51h]
Mireia Carbó, al capdavant del programa de cuina de La Xarxa
‘La cuina de Carbó’ també tindrà format televisiu aquesta temporada

El dilluns 3 de setembre arrenca a La Xarxa la segona temporada del programa ‘La cuina de Carbó’, dirigit i presentat per la cuinera Mireia Carbó. Amb nou horari (s’emetrà de dilluns a divendres, de 13 h a 14 h), aquest espai mantindrà la filosofia d’apropar el món de la cuina i la gastronomia a tota mena de públics i de compartir amb els oients receptes i consells.

Amb un estil fresc i planer, ‘La cuina de carbó’ dóna veu a professionals de la restauració que, si bé en ocasions no són massa coneguts pel gran públic, tenen moltes coses a dir. De la mateixa manera, divulga l’alta cuina de xefs de prestigi com Carles Gaig, Carme Ruscalleda i Xavier Pellicer, per posar-la a l’abast de tothom.

El programa també es caracteritza per l’alta participació de l’audiència, que pot adreçar consultes, donar a conèixer la preparació d’un plat o facilitar algun truc. 

Cada edició de ‘La cuina de carbó’ gira a l’entorn d’un o dos eixos temàtics. Els productes frescos i de temporada, els estris de cuina, el cultiu de fruites i hortalisses, els àpats de les diades assenyalades... són alguns dels continguts de què es nodreix.

Un programa també per a televisió
‘La cuina de carbó’ també tindrà format televisiu aquesta temporada. Així, està previst que es converteixi en un programa per ser emès a través de la Xarxa de Televisions Locals

Mireia Carbó es va formar com a cuinera a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona i ha treballat en restaurants de diferents categories. Fa alguns anys va decidir centrar-se en la docència i la divulgació de la cuina, compaginant la publicació de llibres (La cuina que no amoïna, La cuina que et dóna joc i La cuina salvavides) amb les classes de cuina. A banda de COMRàdio, ha treballat a 8TV i col·laborat amb RAC 1.